Rontticomics

Lapsena ja teini-ikäisenä piirsin sarjakuvia, sit löysin musiikin ja visuaalinen taiteilu jäi. Nyt yhdeksän vuoden jälkeen kävi taas hommat kiinnostamaan kun kohtasin Pauli Kallion vahingossa Tampereen yössä. On aika korvata menetettyä aikaa, on aika taas piirtää, siksipä tällainen sivusto.

2 thoughts on “Rontticomics

  1. Hei! Viiltävää kuningaskamaa on, kerta kaikkiaan. Jos tästä ei eskaloidu maamme sarjakuvakentän seuraavaa Isoa Juttua, on se yksinkertaisesti väärin, ja ihmiset ovat houkkia. Pidä ihmeessä tämä mustanhulvaton linja. Täällä päässä virnistellään observaatioillesi vielä kauan. Toivottavasti saamme albumin tulevaisuudessa! Harkitse toki somepuskaradiotoimintaa myös Twitteriin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s